XII Encontre de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana

XII Encontre de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana

Com és habitual i tradicional, la nostra Germandat participa activament en el XII Encontre de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana. Aquesta trobada se celebrarà enguany del 10 al 16 de febrer a Xàtiva. Igual que en anys anteriors, la nostra Germandat s’uneix a aquesta reunió mostrant elements propis per a l’exposició així com en la processó de clausura, que tindrà lloc dissabte que ve 16 de febrer, a la qual estàs convidat a unir-te.

Com sempre, la Germandat posa a la disposició dels seus membres que vulguen participar en aquesta processó autobús per al desplaçament. Si vols participar només has de comunicar-ho a qualsevol membre de la Junta Directiva, un missatge a través de la pàgina de Facebook de la Germandat o responent a este correu electrònic o en el local social en l’horari habitual d’obertura (divendres, de 19 a 21 hores).

Cal recordar que tindran preferència en l’autobús aquells que vagen a participar activament en la processó amb bàcul o en la banda.

L’eixida de l’autobús serà el dia 16 de febrer a les 15:30 hores de la plaça Corts Valencianes (Moralets).