La Germandat del Sant Sepulcre celebra assemblea general ordinària

La Germandat del Sant Sepulcre celebra assemblea general ordinària

La Germandat del Sant Sepulcre de Torrent va celebrar divendres passat 29 de març assemblea general ordinària per a repassar l’estat de la Germandat i aprovar futures línies d’actuació. Més d’un centenar de membres de la Germandat es van donar cita en el local social.

La reunió va començar amb la presentació i el repàs, per part del president, José Enrique Tronchoni, de les activitats dutes a terme en l’últim any, entre les quals va destacar la segona edició del Dia del Germà, la participació de la Germandat en l’Agrupació de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana, les activitats infantils o les activitats de la banda.

A continuació, l’Assemblea va aprovar, en primer lloc, l’estat dels comptes de l’exercici econòmic anual, així com el pressupost ordinari. A més, l’Assemblea va aprovar també el pressupost extraordinari per a iniciar el procés de restauració del pas del Sant Sepulcre.